Glume pe Val Insta Story.png

GLUME PE VAL

7 ZILE PE YACHT CU VELE, CU STAND-UP COMEDY CU TOT

- INSULELE IONICE -

LEFKADA, MEGANISI, SKORPIO, ITHAKA, KEFALONIA, KASTOS, KALAMOS

Hai cu noi pe un yacht cu vele in Grecia, pentru o saptamana de sailing printre Insulele Ionice, in care la sfarsitul fiecarei zile vei avea parte de stand-up comedy 

Viorel Dragu, Sorin Parcalab, Dan Frinculescu, Virgil Ciulin, Sergiu Mirica

PERIOADA:

15./08 - 22 /08/2020   750 Euro/ pers 

Pretul include:

yachtul, skipperul, comedie, mare, soare, vant, vele

Pretul nu include:

transportul, mesele principale, combustibilul consumat de yacht (aprox. 25Euro/ pers) si taxele portuare (aprox 10 Euro/pers)

Yachturile de preiau la ora 17:00 in ziua imbarcarii si se predau la ora 8:00 in ziua debarcarii, cu obligativitatea de a ajunge in portul de predare al yachtului, cu o seara inainte.

 

Dupa imbarcare, skipperul va va prezenta yachtul, apoi veti merge la intalnirea cu comediantii si vom prezenta programul si punctele de intalnire din fiecare seara. In functie de prognoza meteo, punctele de intalnire vor fi reconfirmate pe parcursul saptamanii.

Traseul din cursul zilei, locurile in care va veti opri pentru baie si timpul petrecut in fiecare loc o veti stabili impreuna cu skipper-ul in fiecare dimineata, in functie de recomandari si preferintele dvs.

In fiecare seara, Dan Franculescu va fi gazda Ghid Show-ului

o prezentare comica a destinatiilor din urmatoarea zi si a principalelor puncte de interes din respectiva destinatie . Nu scapa nimic fara mistouri: istorie, gastronomie, civilizatie samd

 

Dupa cina, veti participa la un show de stand-up comedy:

Stand-up Night

Seara clasica de stand-up comedy show

 

Una Scurta 

Show de  improvizate pe tema data.

Powerpoint Show 

Pepeteuri de vacanta, nu ca la corporatie.

 

Gastro Show

Seara de gastronomie, in care luam la bascalie lenea grecilor si mancarea care cu toate astea e geniala. (asta poate sa fie parte si din ppt show) 

 

Roast

Facem glume despre voi si despre noi

O saptamana de relaxare, fun, glume, muzica buna!