Vacante Pe Yacht

- Skipper inclus -

Navigati printre ofertele noastre de vacanțe pe yacht și alegeti destinatia, apoi trimiteti-ne un mesaj cu perioada dorita (de sambata pana sambata) si numarul de persoane. Noi va vom trimite o oferta personalizata, cu pretul final si recomandari de yachturi. 

Dacă încă nu ați găsit ce va doriti, contactați-ne și vom personaliza împreună o vacanta pe yacht.

Insulele IONICE

LEFKADA, MEGANISI, SKORPIO, ITHAKA, KEFALONIA, KASTOS, KALAMOS

dificultate redusa

De la €450/pers

(in functie de perioada si tipul de yacht)

Imbarcari in fiecare sambata, in perioada 1 mai - 31 octombrie.Insulele Ionice, sunt situate pe partea de vest a Greciei si sunt puternic conectate istoric si cultural la Italia. Zona este plina de localitati mici, idilice, si golfulete bine protejate. Insulele sunt apropiate, acest lucru creand peisaje uluitoare, mai ales vazute de pe mare

 

Ionicele sunt cunoscute ca fiind cele mai "verzi" si inconjurate o apa extrem de limpede

Insulele ARGO - SARONICE

AEGINA, AGISTRI, POROS, HYDRA, SPETSES

dificultate medie

De la €400/pers

(in functie de perioada si tipul de yacht)

Plecari in fiecare sambata, in perioada 1 mai - 31 octombrie.O ruta plina de orase cosmopolite, temple antice, sate linistite de pescari si zone de ancoraj mirifice. Insulele sunt protejate de peninsula Attica la nord si la vest de Peloponez. In sezonul de varf (iulie si august), zona poate fi aglomerata, deoarece multi greci isi petrec aici vacantele.

Insulele SPORADE

SKIATHOS, SKOPELOS, ALONNISOS, PERISTERA, KIRA PANAGIA

dificultate medie

De la €450/pers

(in functie de perioada si tipul de yacht)

Plecari in fiecare sambata, in perioada 1 mai - 31 octombrie.

Sporade este un arhipelag format dintr-un grup de insule mici, doar 3 fiind locuite, in zona Parcului National Marin. Sunt pline de vegetatie deasa si luxurianta, iar terenul este în mare parte muntos .

Cele mai populare insule din grupul Sporade sunt Alonissos, Skopelos, Skiathos.  Arhipelagul, are una dintre cele mai limpezi si azurii ape din Grecia. Nisipurile plajelor sunt cele mai aurii si fine. 

Insulele CYCLADES

KEA - SYROS - MYKONOS - PAROS - SERIFOS - KYTHNOS.

dificultate ridicata

De la €550/pers

(in functie de perioada si tipul de yacht)

Plecari in fiecare sambata, in perioada 1 mai - 31 octombrie.Ciclade (in greaca "inele" sau "cercuri"), sunt insulele din centrul Marii Egee, numit asa datorita modului în care par sa înconjoare Delos, vechi centru de comert si închinare. Ciclade sunt cunoscute pentru casele albe în contrast cu albastrul intens al cerului si marea azurie, morile de vant, aleile inguste pline de flori si viata de noapte.

 

Datorita fortei vantului, insulele sunt recomandate celor experimentati. 

Steer Wheel on a Boat

THASSOS & SAMOTHRAKI

dificultate medie

De la €390/pers

(in functie de perioada si tipul de yacht)

Plecari in fiecare sambata, in perioada 1 mai - 31 octombrie.


Se spune ca nicaieri în Grecia nu gasesti plaje cum sunt

cele din nord.  Zona detine combinatia perfecta intre traditii grecesti, peisaje nealterate, culori si arome si cele mai frumoase apusuri de soare.

 

Temperaturile medii sunt de 30 grade C, dar in august sunt frecvente valuri de caldura de 40oC. Vanturile predominante sunt din nord,

asigurand conditii bune de navigatie.