2 zile de regatta si party + 5 zile de aventura si relaxare
VACANTA PE YACHT IN NORDUL GRECIEI
 
370 Euro/pers - 7 zile pe un yacht cu vele , cu skipper inclus.
Perioada: 20.05 - 27.05.2017.  

Fotografii din zona

1/7

Fotografii ale yachtului

1/8

Vacanta incepe cu participarea la o regatta balcanica relaxata, "Balkan friendship Regatta", la care sunt inscrise echipaje de amatori. Regatta se va desfasura sambata 20.05 si duminica 21.05. Fiecare zi se termina cu party in port, duminica party-ul urmand festivitatii de premiere.

 

Este un eveniment in care distractia primeaza, asa ca nu este nevoie de experienta, ci doar de dorinta de a fi parte a unei echipe de sailing.

 

Incepand cu 22.05, plecam spre insula Thassos, spre golfuletele izolate si porturile mai mult sau mai putin populate. Itinerariul urmatoarelor 5 zile este total flexibil si se stabileste cu skipper-ul  in fiecare dimineata. 

 

In functie de vreme, putem vizita si Insula Samothraki, pentru o cina cu peste si fructe de mare la una dintre tavernele din port. Ne intoarcem in portul Kavala pe data de 26 seara, iar pe 27 dimineata, vom pleca spre Romania.

 

Micul dejun, dejunul si cina pot fi servite la tavernele din zona, sau preparate pe yacht.

 

Suplimentar se achita combustibilul consumat de yacht pe perioada vacantei (max. 25 Euro/ pers/ 7 zile).

 

 

Yachtul are bucatarie full utilata, 4 cabine (lenjerie inclusa), 2 WC cu dus + 1 dus de punte cu apa dulce, sistem audio cu MP3.

 

Contactati-ne la:

0741.978.330

adrian@vacantepemare.ro

© 2019 by Vacante pe Mare