Zone - Itinerarii - Oferte

Pachetele noastre de baza includ yachtul si skipperul. Combustibilul consumat de yacht se achita separat, in ziua predarii ambarcatiunii. Din experienta noastra, acest cost nu depaseste 35 euro/pers/ 7 zile, pentru un yacht cu vele. Se poate opta si pentru varianta All Inclusive (bucatar si/ sau stewardess). Pentru aceasta varianta, pachetul se personalizeaza functie de preferinte.

1/4
Insulele Ionice - de la 450E/ pers/ 7 zile

Plecari in fiecare sambata, in perioada 1 mai - 31 octombrie.Insulele Ionice, cunoscute si ca eptánisos (sapte insule)

sunt situate pe partea de vest a Greciei, si sunt puternic

conectate istoric si cultural la Italia. Arhitectura oraselor

(Corfu, Zakynthos. Argostoli) este in stil venetian, fapt datorat

ocupatiei venetiene in vremurile medievale. 

Dincolo de stilul arhitectural, insulele sunt cunoscute ca

fiind cele mai "verzi" si inconjurate o apa extrem de limpede.

 

Sunati-ne pentru a va recomanda un itinerariu si o ambarcatiune potrivita!

 

Click aici pentru detalii!

1/4
Golful Saronic - de la 400E/ pers/ 7 zile

Plecari in fiecare sambata, in perioada 1 mai - 31 octombrie.O ruta plina de orase cosmopolite, temple antice, sate linistite de pescari si zone de ancoraj mirifice. Insulele sunt apropiate si bine protejate de peninsula Attica la nord si la vest de Peloponez. In sezonul de varf (iulie si august), zona poate fi aglomerata, deoarece multi greci isi petrec aici vacantele.

 

Zona foarte bine protejata, cu vanturi usoare (forta 3-4), ideala pentru  navigatie relaxata.  Temperatura medie este de 30°C.

 

Sunati-ne pentru a va recomanda un itinerariu si o ambarcatiune potrivita!

 

Click aici pentru detalii!

1/4
Insulele Sporade - de la 450E/ pers/ 7 zile

Plecari in fiecare sambata, in perioada 1 mai - 31 octombrie.

Sporade este un arhipelag format dintr-un grup de insule mici, doar 3 fiind locuite, in nordul Marii Egee . Insule sunt renumite ca destinații turistice în special pentru navigatie. Sunt pline de vegetatie deasa si luxurianta, iar terenul este în mare parte muntos .

Cele mai populare insule din grupul Sporade sunt Alonissos, Skopelos, Skiathos.  Arhipelagul, are una dintre cele mai limpezi si azurii ape din Grecia. Nisipurile plajelor sunt cele mai aurii si fine . Trebuie vizitate si peșterile marine izolate din Skiathos .Sunati-ne pentru a va recomanada un itinerariu si o ambarcatiune potrivita!

 

Click aici pentru detalii!

1/4
Insulele Cyclade - de la 550E/ pers/ 7 zile

Plecari in fiecare sambata, in perioada 1 mai - 31 octombrie.Ciclade (in greaca "inele" sau "cercuri"), sunt insulele din centrul Marii Egee, numit asa datorita modului în care par sa înconjoare Delos, vechi centru de comert si închinare. Ciclade sunt cunoscute pentru casele albe în contrast cu albastrul intens al cerului si marea azurie, morile de vant, aleile inguste pline de flori si viata de noapte.

 

Datorita fortei vantului, insulele sunt recomandate celor experimentati. Temperatura medie este de 25-26°C.

 

Sunati-ne pentru a va recomanda un itinerariu si o ambarcatiune potrivita!

 

Click aici pentru detalii!

1/4
Thassos & Samothraki - de la 390E/ pers/ 7 zile

Plecari in fiecare sambata, in perioada 1 mai - 31 octombrie.


Se spune ca nicaieri în Grecia nu gasesti plaje cum sunt

cele din nord.  Zona detine combinatia perfecta intre traditii grecesti, peisaje nealterate, culori si arome si cele mai frumoase apusuri de soare.

 

Temperaturile medii sunt de 30 grade C, dar in august sunt frecvente valuri de caldura de 40oC. Vanturile predominante sunt din nord,

asigurand conditii fantastice de navigatie. Sunati-ne pentru a va recomanda un itinerariu si o ambarcatiune potrivita!

 

Click aici pentru detalii!

1/4
Halkidiki - de la 400E/ pers/ 7 zile

Plecari in fiecare sambata, in perioada 1 mai - 31 octombrie.O zona de coasta splendida, cu locuri unice, accesibile doar de pe mare. Exista o multime de sate mici de pescari, cu porturi sigure  și peste proaspat . Vremea este in general frumoasa din mai pana la sfarsitul lunii septembrie . Este o destinatie de navigatie usoara si relaxantă, cu multe locuri de vizitat si golfulete retrase pentru  inot si scufundari. In apropierea Muntelui Athos, puteti avea sansa de a naviga cu delfinii care va vor insotii pe distante surprinzator de mari.

 

Sunati-ne si va vom recomanda un itinerariu, o serie de activitati si o ambarcatiune potrivita!

 

Click aici pentru detalii!

© 2020 by Vacante pe Mare