Insulele Ionice - 4 locuri disponibile
 
500 Euro/pers -  in perioada 23/06 - 30/06 - cu skipper inclus.  

Imbarcarea: yachtul se preia sambata 23/06 la ora 17:00, din Lefkada.

Cazarea: se face in cabinele yachtului. Yachtul are 4 cabine, dintre care 3 cu pat dublu si una cu 2 paturi suprapuse (cabina skipper-ului).  In cabine, veti gasi lenjeria pentru pat si cate un set de prosoape pentru fiecare membru al echipajului.

 

Itinerariul: este total flexibil si se discuta zilnic cu skipperul, in functie de conditiile meteo si a diverselor conjuncturi.

 

Itinerariul ideal in zona cuprinde navigatia printre insulele Lefkada, Meganisi. Ithaka, Kefalonia, Kastos, Kalamos, Skorpios (celebra insula a lui Onassis), etc. 

 

Vom naviga cateva ore pe zi, cu opriri pentru baie, poate dejun si pentru vizitarea diferitelor obiective. Noptile le vom petrece in port, sau la ancora in golfulete izolate.

Mesele: pot fi servite la tavernele din zona, sau preparate pe yacht. Yachtul are bucatarie full utilata, 2 WC cu dus + 1 dus de punte cu apa dulce

Debarcarea: se face urmatoarea sambata, in portul de plecare, cu obligativitatea de a ajunge in port vineri 29/06, seara.  

Pretul: pretul include yachtul si skipperul. Suplimentar se achita combustibilul consumat de yacht pe perioada vacantei (max. 25 Euro/ pers/ 7 zile ). Garantia yachtului este achitata de Vacante pe Mare

 

Contactati-ne la 0741.978.330 sau adrian@vacantepemare.ro 

© 2019 by Vacante pe Mare