Insulele Cyclade
 
De la 550 Euro/pers - 7 zile pe un yacht cu vele in Grecia, pentru 6 persoane, cu skipper inclus. Plecari in fiecare sambata in perioada 1 mai - 31 octombrie 2019.  
Show More

Imbarcarea: yachturile se preiau sambata la ora 17:00, din marina Lavrio.

Cazarea: se face in cabinele yachtului. Cabinele au paturi duble, insa, in functie de dimensiunea si amenajarea  interioara, yachturile pot avea si cabine duble cu paturi suprapuse. In cabine, veti gasi lenjeria pentru pat si cate un set de prosoape pentru fiecare membru al echipajului.

 

Itinerariul: este total flexibil si se discuta zilnic cu skipperul, in functie de conditiile meteo si a diverselor conjuncturi.

 

Itinerariul ideal in zona cuprinde navigatia printre insulele Kea - Syros - Ryneia - Mykonos - Delos - Paros - Serifos - Kythnos. 

 

Vom naviga cateva ore pe zi, cu opriri pentru baie, poate dejun si pentru vizitarea diferitelor obiective. Noptile le vom petrece in port, sau la ancora in golfulete izolate.

Mesele: pot fi servite la tavernele din zona, sau preparate pe yacht. Yachturile au bucatarie full utilata, 3-4 cabine (lenjerie inclusa) , 2-3 WC cu dus + 1 dus de punte cu apa dulce

Debarcarea: se face urmatoarea sambata, in portul de plecare, cu obligativitatea de a ajunge in port vineri seara.  

Pretul: pretul final se calculeaza in functie de perioada dorita si yachtul ales. Suplimentar se achita combustibilul consumat de yacht pe perioada vacantei (max. 30 Euro/ pers/ 7 zile ).

 

Contactati-ne la 0741.978.330 sau adrian@vacantepemare.ro si va vom recomanda un itinerariu, o serie de activitati si o ambarcatiune potrivita!

© 2019 by Vacante pe Mare