I'm a Title. Click to edit me 

Corporate Sailing

Incitanta, provocatoare, pentru multi o noua experienta, navigatia pe mare a devenit, pe langa accesibila, un mod de divertisment corporativ dedicat partenerilor companiei dvs, team building si dezvoltare personala.Pe intreaga perioada, oaspetii au posibilitatea de a participa la toate activitatile de pregatire si navigatie, în conditii de maxima siguranta. Odata ajunsi la bordul yachtului, Comandantul ofera o informare completa inainte de a parasi portul, instruire de specialitate si sprijin în timpul navigatiei.

Oferim servicii adaptate nevoilor dvs. pentru a maximiza placerea de a fi la bordul unui yacht, pentru grupuri de pana la 60 de persoane.Optional, asiguram transportul de la sediul dumneavoastra la portul in care se afla yachtul si retur. De asemenea, in cazul in care nu se doreste cazarea pe yacht, cautam cele mai bune variante hoteliere.Itinerariile, activitatile si locatiile variaza functie de dorintele dumneavoastra. De la plimbari pe Marea Neagra, excursii la Balcik, competitii intre ambarcatiuni, la cateva zile petrecute in insulele grecesti, coasta croata sau mirificele zone muntenegrene.Contactati-ne pentru o intalnire preliminara - 0741.978.3301/4
Marea Neagra

Recomandat: Mai - Septembrie.Oferim yachturi cu vele si yachturi cu motor, iar gama noastra de activitati de divertisment corporativ si team building, este in mod special creata sa implice toti participantii la un nivel egal. In timpul acestei experiente, veti observa lipsa oricarei bariere de comunicare in cadrul grupului si consolidarea echipei printr-o serie de activitati provocatoare, menite sa stimuleze mintea si corpul.

Putem ramane in apele teritoriale romane, in plimbari de o zi pe mare intre cele trei porturi turistice, Tomis, Eforie, Mangalia, sau plimbari mai lungi, cu navigatie de noapte, cu plecari din Tulcea prin Delta spre portul Tomis.

De asemenea, putem face excursii in Balcic, cu vizitarea Palatului si nu numai. Itinerariul se stabileste functie de cerintele dvs.

Grecia, Croatia, Muntenegru

Recomandat: Aprilie - Octombrie.


Pentru experiente cu adevarat de neuitat, puteti alege unul dintre itinerariile de vis din Grecia, Croatia sau Muntenegru. Skipperii nostrii va vor recomanda zonele cele mai frumoase. Asiguram variante de transport functie de destinatie. Cazarea se poate face la bordul ambarcatiunii, iar variantele pentru masa sunt diverse. Recomandarea noastra in cazul team building-urilor este ca mesele sa se serveasca la bordul yachtului, aprovizionarea facandu-se de catre echipa.Cateva itinerarii gasiti in imaginile din caruselul alaturat. 

© 2019 by Vacante pe Mare