Ce inseamna o vacanta pe mare

 

Imaginati-va ca va treziti în fiecare dimineata in alt peisaj, ca alunecati pe apa spre un golfulet secret pentru a ancora si a va bucura de soarele stralucitor si apa azurie, sau ca stati intinsi pe puntea inca incalzita de soarele dupa-amiezii, care usor coloreaza peisajul in culori de neimaginat, facand lenes loc stelelor care vor umple cerul noptii.

 

Puteti opta pentru o  saptamana, doua, sau chiar trei, pe un yacht cu vele, sau motor, pentru un grup de 4 pana la 12 persoane, in functie de ambarcatiunea aleasa. Dupa alegerea zonei, va vom recomanda un itinerariu, nefiind un traseu in care totul trebuie sa se desfasoare dupa un program fix. Este un itinerariu flexibil, pe care impreuna cu skipperul il veti discuta in fiecare zi.

 

Yachturile de preiau la ora 17:00 in ziua imbarcarii si se predau la ora 8:00 in ziua debarcarii, cu obligativitatea de a ajunge in portul de predare al yachtului, cu o seara inainte.

 

Dupa instalarea pe yacht, skipperul va verifica prognoza meteo si va stabili impreuna cu dumneavoastra un treseu ideal. In functie de evolutie vremii si preferintele dumneavoastra, acest traseu poate fi modificat. 

 

In general, o zi pe mare inseamna cateva ore de navigatie, suficient pentru a nu deveni plictisitor, baie, plaja, relaxare, de ce nu chiar somnul de dupa-amiaza. De exemplu:

 

  • Dimineata, dupa micul dejun ce poate fi servit pe yacht, sau la una dintre multele taverne de pe mal, veti iesi pe mare si veti naviga bucurandu-va de vant, soare si bautura rece preferata, catre zecile de golfuri si plaje, la unele ajungandu-se doar pe mare. 

 

  • Pranzul il puteti pregati pe yacht, la ancora, intr-un golfulet retras, sau sa mergeti la o terasa pe mal, dupa care veti continua sa navigati printre insule, sau de-a lungul coastei. Puteti ramane mai mult timp intr-un loc pentru a vizita un sat, un oras, sau o intreaga insula.

 

  • Seara, dupa ce ajungeti in port, sau in locul de ancoraj, puteti merge la o taverna in satele vechi, pierdute în timp, care ofera deliciile bucatariei locale, intr-o atmosfera plina de istorie.

 

In fiecare an, organizam vacante pe mare care ne dorim sa fie pentru dumneavoastra acea pauza de la viata de zi de zi, care sa va ajute sa reveniti la propria esenta.

Contactati-ne la 0741.978.330 sau adrian@vacantepemare.ro