Pastele & 1 Mai pe yacht in Grecia
400 Euro/pers - 7 zile pe un yacht cu vele in Insulele Sporade , cu skipper inclus.
Perioada: 26.04 - 3.05.2019.  

Fotografii din zona

Fotografii ale yachtului

Trebuie sa incercati macar o data in viata sa petreceti Pastele la bordul unui yacht cu vele, navigand printre insulele Sporade (Skiathos, Skopelos, Alonnisos)! 

 

Locurile sunt limitate, asa ca, recomandam sa va rezervati din timp cabina sau yachtul

 

Imbarcarea/ debarcarea se face in portul orasului Volos. Orasul si imprejurimile merita vizitate, in ziua imbarcarii sau la finalul vacantei.

 

Cazarea se face pe yachturi cu vele. Yachturile au bucatarie full utilata, 4 cabine (lenjerie inclusa) , 2- WC cu dus + 1 dus de punte cu apa dulce.

 

Micul dejun, dejunul si cina pot fi servite la tavernele din zona, sau preparate pe yacht.

 

Imbarcarea se face pe data de 26.04, incepand cu ora 17:00. Vom naviga printre insule, itinerariul fiind total flexibil, depinzand de starea vremii, dorintele dumneavoastra si recomandarile skipperului.

In noaptea de Inviere, vom merge la una dintre multele biserici din insula unde vom fi acostati, apoi ne vom intoarce pe yacht unde vom petrece cu oua rosii, cozonac si vin rosu!

 

Ne vom intoarce in portul Volos pe data de 2.05 in jurul orei 17:00, urmand ca debarcarea sa se faca pe data de 3.05 la ora 9:00

 

Costul include yachtul, skipperul, lenjerie de pat, pentru fiecare cabina, cate un set de prosoape, tender (barcuta transfer), motor outboard.

Garantia yachturilor este achitata de catre Vacante pe Mare.

Suplimentar se achita combustibilul consumat de yacht pe perioada vacantei (cca. 25 Euro/ pers/ 7 zile) si eventuale taxe portuare. 

Contactati-ne la:

0741.978.330

adrian@vacantepemare.ro

© 2019 by Vacante pe Mare